Bouwgrond voor open bebouwing.

Vraagprijs: € 149 000 Aarschot Diestsesteenweg 200 D

Laatste kavel open bebouwing (LOT 6) van 11are 02ca uit een destijdse verkaveling van 8 loten, gelegen te Rillaar, tussen Aarschot en Scherpenheuvel !
Bouwgrond voor 1 ééngezinswoning in open verband.
Het gebouw telt max. 2 woonlagen en complementaire bedrijvigheid is toegelaten.
Op het glvls. bedraagt de max. bouwdiepte 15m en max. 12m voor de verdieping. Zijdelingse perceelgrens links 3m en rechts 5m (ruimingszone beek).
De kroonlijsthoogte bedraagt max. 6m en de helling van de dakvlakken ligt tss. 25° en 45° (25% van de dakopp. mag een afwijkende helling hebben).
Hoofd- en bijgebouw worden opgetrokken in materialen die esthetisch en duurzaam verantwoord zijn en onderling een samenhangend geheel vormen.
Bijgebouw is toegelaten, dienstig als autostalplaats en berging (max. opp. van 35m² en max. kroonlijsthoogte van 2,5m); deze wordt opgericht in dezelfde materialen als deze van het hoofdgebouw of in niet herbruikt hout. Achter de woning en aansluitend ermee, kan een terrasverharding van max. 30m² worden aangebracht. Tss. ... rooilijn en bouwlijn kan ook max. de helft van deze opp. verhard worden (verharding dienstig als autostalplaats en/of toegang tot gebouw). ! Meer info, stedenbouwkundige voorschriften ter inzage !

! KORTOM EEN BOUWKLAAR LOT OPEN BEBOUWING VOOR DIEGENE MET EEN SNELLE BOUWINTENTIE !
Lees meer Verberg